Povestea noastră

Povestea Arkmedia a început în 2006. Energici și motivați, am plecat la drum cu un singur obiectiv: să oferim servicii publicitare de înaltă calitate, bazate pe corectitudine și transparență.

Ne-am propus încă de la început să fim întotdeauna mândri de ce livrăm și să nu facem niciodată rabat la calitate, indiferent de provocările întâmpinate pe parcurs. Primii ani au fost dificili, însă am perseverat, navigând un mediu de business complicat și învățând cât de important este să fii orientat către nevoile clienților într-o piață suprasaturată de furnizori rigizi și lipsiți de empatie.

Profesionalismul Arkmedia și încrederea clienților noștri sunt lucrurile care ne-au ajutat să ajungem astăzi aici, 17 ani mai târziu. Avem o pasiune pentru creativitate și ne dedicăm lucrurilor bine făcute. Partenerii noștri sunt întotdeauna tratați cu seriozitate și respect, iar proiectele de înaltă calitate sunt mereu livrate la termen.

Ce ne propunem

Asemenea clienților noștri, suntem orientați către rezultatul final și punem mare preț pe organizare și corectitudine, de la concept până la finalizare.

Ghidându-ne după aceste principii, am dezvoltat o gamă completă de servicii ce pot acoperi orice nevoi creative. De la printuri de mici și mari dimensiuni, semnalistică, standuri pentru evenimente și materiale promoționale, până la proiecte de mare amploare precum redesign de spații comerciale sau proiecte complexe de montaj.

Deoarece oportunitățile interesante ne motivează, nu de puține ori am implementat cu succes proiecte custom, care ne-au oferit oportunitatea de a ne pune în valoare atât abilitățile creative cât și cunoștințele tehnice acumulate. Prin urmare, dacă ai un proiect special te așteptăm să ne povestești despre el. Nu numai că vom accepta provocarea, ci o vom și implementa cu succes, deoarece dăm viață ideilor tale, orice formă ar avea ele!

Echipa Arkmedia

Adrian

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Consectetur urna lorem nunc imperdiet eget.

Mihai

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Consectetur urna lorem nunc imperdiet eget.

Fonduri Europene

©2023 Arkmedia